Amióta az eszemet tudom, kizárólag egy dolog motivált: az alkotás öröme, hogy valami jó dolgot hozzak létre, ami boldoggá teszi az embereket. Ha úgy éreztem, hogy valami nem működik jól, mindent megtettem, hogy találjak egy új alternatívát.
A valósághű kajatorták specialistája, a Hobbicukrászat Alapoktól a mesterfokig című könyv szerzője.
KATT IDE A KÖNYVÉRT!Amióta az eszemet tudom, kizárólag egy dolog motivált: az alkotás öröme, hogy valami jó dolgot hozzak létre, ami boldoggá teszi az embereket. Ha úgy éreztem, hogy valami nem működik jól, mindent megtettem, hogy találjak egy új alternatívát.
2020 júliusában nyitottam meg a Cake to go Budapest – nem titkoltan – első üzletét, amit nem korlátoztam le aktuális trendekre, hiszen sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel. Mindegy, hogy francia desszertet ennél, vagy hagyományos sütit, esetleg neked vagy szerettednek ételérzékenysége van: nem kell három különböző cukrászdát végigjárnod.
Fontos volt, hogy a sütik ne legyenek túl édesek, hogy ne a porcukor ropogását és émelyítő ízét, hanem az valódi alapanyagokat érezzem, hogy ne kelljen olyan sütit ennem, amiben a tejszínt a stabilitás és a süti nagyobbá tétele miatt növényi tejszínnel keverik…ha épp el nem hagyják.
Szerettem volna, hogy 20 év nélkülözés után végre ismét élvezhessem gyermekkorom ízeit, a zalai sütiket úgy, ahogy édesanyám készítette.
Szerettem volna, hogy legyen szezonális kínálat, hogy a legyenek különleges, mégis könnyen beszerezhető, természetes alapanyagokból készült sütik.
Szerettem volna, hogy egy egyedi tortáért ne kelljen hónapokra előre bejelentkezni.
Szerettem volna, hogy legyen egy cukrászda, ami személyes, barátságos, családias, ami nem trendi, csak bohókás, ahol egy hirtelen inspirációtól vezérelve pillanatok alatt megújulhatunk.
Remélem, hogy a csapatommal sikerült ezt a koncepciót valóra váltanunk… ha nem hiszed, járj utána. 😊